sâmbătă, 3 aprilie 2010

Urari de pasti

Iepurasul mustacios e de paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete. Pasca, oua inrosite, cozonacu, mielul fript si un PASTE FERICIT!!!

In zi de sarbatoare can clopote bat lumanari aprinse cu sufletul curat sa spunem impreuna "HRISTOS A INVIAT"

Hristos a inviat!!! Un inger alb pe o lalea va treceazi prin casa ta si iti va spune bland, soptit: "PASTE FERICIT"!!!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! HRISTOS A INVIAT !

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi! " HRISTOS A INVIAT"

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul Sa v-aduca pe-nserat Paste bun si Luminat!

In noaptea de inviere clopotele bat,iar eu iti urez un Hristos a inviat.

Paste mielul fericit, Oul sade inrosit, De rusine s-a scumpit, Iar iubitul iepuroi Sa-ti aduca euroi, Fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate

Paste mielul fericit, Oul sade inrosit, De rusine s-a scumpit, Iar iubitul iepuroi Sa-ti aduca euroi, Fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu